Nieuwe trailer voor film The Menu met Anya Taylor-Joy & Ralph Fiennes

Searchlight Pictures heeft de volledige trailer vrijgegeven van de film The Menu, de aankomende duistere komediethriller, die op 24 november in de bioscoop zal verschijnen. De video belicht een unieke en dure gastronomische ervaring, georganiseerd door de autoritaire chef-kok gespeeld door Ralph Fiennes. Het toont het karakter van Anya Taylor-Joy als een sceptische vrouw die twijfelt aan de methoden en bedoelingen van de chef en zijn personeel.

The Menu film trailer The Menu film trailer

The Menu film trailer

Een stel (Anya Taylor-Joy en Nicholas Hoult) vertrekt naar een eiland om aldaar te eten in een zeer exclusief restaurant, waar de chef (Ralph Fiennes) een fenomenaal menu heeft samengesteld, dat wat schokkende verrassingen bevat.

The Menu wordt geregisseerd door Mark Mylod (Game of Thrones, Succession) op basis van een scenario geschreven door Seth Reiss en Will Tracy. De hoofdrollen worden gespeeld door Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes. Nicholas Hoult, Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro, Rob Yang.

The Menu wordt geproduceerd door Adam McKay en Betsy Koch via hun Hyperobject Industries-banner. DanTram Nguyen, Katie Goodson-Thomas en Zahra Phillips houden toezicht op het project voor Searchlight Pictures.

The Menu draait vanaf 24 november 2022 in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter