Nieuwe trailer voor FX’s Fosse/Verdon

FX heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende gelimiteerde serie Fosse/Verdon, met Oscarwinnaar Sam Rockwell als de legendarische choreograaf Bob Fosse en Oscar-genomineerde actrice Michelle Williams als Gwen Verdon. Bekijk de trailer hieronder. De miniserie gaat op 9 april in première op FX.

De achtdelige serie is gebaseerd op Fosse, de biografie geschreven door Sam Wasson, die het verhaal vertelt van de liefde en samenwerking tussen de twee. Fosse was een filmmaker en een legendarische Broadway-regisseur/choreograaf, terwijl Verdon een Broadway-danseres was. De serie zal de choreografie van Fosse bevatten en zich richten op de verborgen hoeken van de entertainmentindustrie

Hamilton bedenker Lin-Manuel Miranda, Dear Evan Hansen‘s Steven Levenson en Thomas Kail zullen uitvoerend produceren naast Rockwell en Williams, evenals George Stelzner. Levenson zal als showrunner dienen en heeft de pilot-aflevering geschreven, die Kail zal regisseren. Actrice/danseres Nicole Fosse, die de dochter is van Fosse en Verdon, zal als uitvoerend producer optreden.