Nieuwe trailer voor Godzilla II King Of The Monsters

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Godzilla II King Of The Monsters! Deze kun je hieronder bekijken.

Godzilla II King Of The Monsters

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Godzilla II King Of The Monsters is onderdeel van Legendary en Warner Bros.‘s cinematic MonsterVerse. De eerste Godzilla-film werd geregisseerd door Gareth Edwards en bracht wereldwijd 529 miljoen dollar in het laatje. Onderdeel van het MonsterVerse zijn verder de films Kong: Skull Island (2017) en het in 2020 te verschijnen Godzilla vs King Kong.

De film is geregisseerd door Michael Dougherty (Krampus). In de film spelen Vera Farmiga, Ken Watanabe en Sally Hawkins de hoofdrollen. Daarnaast zijn er rollen voor Kyle Chandler, Mille Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds en Zhang Ziyi.

De film wordt geregisseerd door Michael Dougherty. Tevens schreef hij het scenario samen met Zach Shields.

Godzilla II King Of The Monsters is vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop te zien.