Nieuwe trailer voor Greyhound met Tom Hanks | Vanaf 10 juli op Apple TV+

Eerder werd bekend dat de aankomende Tweede Wereldoorlog-dramafilm met Tom Hanks (Saving Private Ryan) niet in de bioscoop zal verschijnen, maar dat Greyhound direct op Apple TV+ te zien zal zijn. Apple TV+ heeft nu een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de film met nieuwe beelden van de spannende zeeslagsequenties van de film. Bekijk de trailer hieronder. De film is op 10 juli beschikbaar voor streaming.

Greyhound

Ernest Krause (Tom Hanks) is een in Duitsland geboren Amerikaans luitenant. Hij leidt een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen. In de vroege dagen van de Tweede Wereldoorlog tracht hij zijn torpedojager ‘Greyhound’ naar Europa te leiden, terwijl er jacht op ze wordt gemaakt door Duitse U-boten. Tijdens het avontuur zal Krause zijn innerlijke twijfels en persoonlijke problemen moeten overwinnen om zichzelf en zijn crew door de strijd heen te leiden.

Gebaseerd op CS Forester’s roman The Good Shepherd, heeft de film ook rollen voor Stephen Graham (Snatch, Tinker Tailor Soldier Spy, Rocketman), Rob Morgan (Mudbound, Stranger Things, Daredevil), en Oscar-genomineerde Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas, The Boys, Doodswens).

De film is geregisseerd door Oscar-winnaar Aaron Schneider (Two Soldiers, Get Low) en is geproduceerd door Emmy-winnaar Gary Goetzman (Olive Kitteridge, Game Change, The Pacific). Hanks schreef tevens het scenario.

Greyhound is op 10 juli beschikbaar voor streaming op Apple TV+.