Nieuwe trailer voor HBO Max’s The Flight Attendant seizoen 2

HBO Max heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor The Flight Attendant seizoen 2, het aankomende seizoen van de door Kaley Cuoco geleide serie. De video belicht het nieuwe leven dat Cassie heeft opgebouwd sinds ze stopte met alcohol. Het laat ook zien hoe ze worstelt om haar dubbelleven als CIA-aanwinst te beheren terwijl ze de uitdagingen van nuchter zijn aangaat.

Het veelgeprezen comedy-drama keert op donderdag 21 april terug met de eerste twee afleveringen. Na de première gaat het seizoen verder met twee nieuwe afleveringen op 28 april, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot 26 mei.

The Flight Attendant seizoen 2 trailer

The Flight Attendant is een verhaal over hoe een heel leven in één nacht kan veranderen. Een stewardess (Cuoco) wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man – en geen idee wat er is gebeurd. De duistere komische thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van de bestsellerauteur Chris Bohjalian.

In seizoen 2 zal Cassie haar beste nuchtere leven leiden in Los Angeles, terwijl ze in haar vrije tijd als een CIA-asset werkt. Maar wanneer een buitenlandse opdracht haar ertoe brengt om per ongeluk getuige te zijn van een moord, raakt ze verstrikt in een andere internationale intrige.

In de serie spelen Kaley Cuoco (The Big Bang Theory, Harley Quinn), Rosie Perez (Birds of Prey), T.R. Knight (Grey’s Anatomy), Zosia Mamet (Girls), Deniz Akdeniz, Griffin Matthews, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall.

In het nieuwe seizoen zijn er rollen voor Emmy en Golden Globe-winnaar Sharon Stone, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Shohreh Aghdashloo, Mo McRae, Callie Hernandez en J.J. Soria.

De serie is een adaptatie van de thrillerroman The Flight Attendant van auteur Chris Bohjalian. The Flight Attendant is gemaakt en geproduceerd door Steve Yockey. Het is ook uitvoerend geproduceerd door Cuoco, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Meredith Lavander, Marcie Ulin en Susanna Fogel.

The Flight Attendant seizoen 2 verschijnt 28 april 2022 op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter