Nieuwe trailer voor horrorfilm Antlers

Fox Searchlight Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor het aanstaande door Guillermo del Toro geproduceerde horrorproject Antlers. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Antlers

Antlers volgt een lerares, Julia Meadows genaamd, uit een kleine stad in Oregon waarvan haar broer de sheriff is. Wanneer ze in aanraking komt met een mysterieuze en teruggetrokken leerling, raakt ze geïnteresseerd in het doen en laten van de jongeman. Ze komt er vervolgens achter dat hij een dodelijk geheim verbergt dat cruciaal is voor het overleven van de stad.

Rollen zijn er voor Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas, JT Corbitt, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane en Amy Madigan.

Antlers  is geregisseerd door Scott Cooper (Hostiles) op basis van een scenario door C. Henry Chaisson (Open 24 Hours) & Nick Antosca en Scott Cooper. De film is gebaseerd op het korte verhaal “The Quiet Boy” door Nick Antosca (Channel Zero). De film is geproduceerd door Oscar-winnaar Guillermo del Toro (The Shape of Water, Scary Stories to Tell in the Dark, Nightmare Alley), David S. Goyer (The Dark Knight, Foundation, Batman Begins), en Oscar-winnaar J. Miles Dale (The Shape of Water, The Strain, Mama).

Antlers zal ergens in 2020 in de bioscoop verschijnen.