Nieuwe trailer voor kerstfilm Spirited met Ryan Reynolds & Will Ferrell

Apple TV+ heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor Spirited, de aanstaande muzikale herinterpretatie van het klassieke verhaal A Christmas Carol van Charles Dickens – met in de hoofdrol Ryan Reynolds en Will Ferrell. De film zal naar verwachting op 11 november in de bioscoop verschijnen, gevolgd door zijn streamingdebuut op 18 november.

De Spirited trailer geeft ons een kijkje in de muzikale nummers van de film.

Spirited trailer

Spirited trailer

De Spirited film is een heruitvinding van de Charles Dickens-klassieker. De hoofdrollen zijn voor Ryan Reynolds naast Will Ferrell als de Ghost of Christmas Present. Ze worden vergezeld door Sunita Mani als Past, Patrick Page, Aimee Carrero, Joe Tippett, Marlow Barkley en Jen Tullock.

A Christmas Carol is het beroemde verhaal van de gierige Ebenezer Scrooge, die wordt bezocht door geesten uit het verleden, het heden en de toekomst van Kerstmis. Er zijn veel speelfilmadaptaties van het verhaal geweest, waaronder Scrooged met Bill Murray, The Muppet Christmas Carol, Jim Carreys animatiefilm uit 2009 van Robert Zemeckis en de film uit 1984 met Oscarwinnaar George C. Scott in de hoofdrol.

Spirited is geschreven en geregisseerd door Sean Anders en John Morris, die zich herenigen met Ferrell na samen te hebben gewerkt aan Daddy’s Home. Het wordt geproduceerd door Anders, Morris, Ferrell, Reynolds, Jessica Elbaum en George Dewey, met Gloria Sanchez Productions, Maximum Effort en Two Grown Men.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter