Nieuwe trailer voor Kingsman-prequel The King’s Man

20th Century Studios heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende Kingsman-prequel, The King’s Man. Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor The King’s Man.

The King’s Man trailer

Serie schrijver / regisseur Matthew Vaughn (X-Men: First Class) kondigde in juni aan dat de derde film in de franchise zich zou afspelen in de vroege jaren 1900 en het begin zou volgen van het spionageagentschap waarvan Taron Egerton‘s Eggsy uiteindelijk een van de overblijvende agenten zou worden. Vaughn heeft ook aangekondigd dat dit, in tegenstelling tot de vorige twee films, meer een drama dan een spionage thriller zal zijn.

In februari zijn we getuige van de opkomst van de beschaafde. Terwijl een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis samenkomt om een ​​oorlog uit te stippelen om miljoenen uit te roeien, moet één man tegen de klok racen om ze te stoppen. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King’s Man.

De film heeft een cast die bestaat uit Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Tom Hollander, Daniel Bruhl, Charles Dance, Liam Neeson, Matthew Goode, Djimon Hounsou, Stanley Tucci en Rhys Ifans.

De film stond eerder gepland voor 15 november 2019, daarna 14 februari 2020 en nu voor 18 september 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter