Nieuwe trailer voor komedie Gek van Oranje

Nieuwe trailer voor komedie Gek van OranjeSeptember Film heeft de trailer vrijgegeven voor de komedie Gek van Oranje van regisseur Pim van Hoeve (Dummie de Mummie-films). Bekijk deze hieronder. Gek op Oranje speelt zich af in de zomer van 2010 als Nederland maar blijft scoren tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika.

[youtube Par5Y6sUdoc]

De Oranjefans dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken – als het carnaval van het WK voorbij is – nooit meer dezelfde te zijn. Gek van Oranje is een feelgood mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en helemaal opgaat in de totale oranjegekte.

Er zijn rollen voor Nasrdin Dchar, Martijn Fischer, Esmée van Kampen, Jan Versteegh, Martijn Lakemeier, Hannah Hoekstra en Abbey Hoes. Gek van Oranje is vanaf 15 februari 2018 te zien in de bioscoop.