Nieuwe trailer voor Last Night in Soho met Thomaskin McKenzie & Anya Taylor-Joy

De psychologische horrorthriller Last Night in Soho is de volgende film van regisseur Edgar Wright (Baby Driver). Bekijk hieronder de nieuwe Last Night in Soho trailer. In de film betreedt een jonge vrouw (Thomasin Harcourt McKenzie) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres (Anya Taylor-Joy). Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen…

Last Night in Soho

Last Night in Soho trailer

Een jonge vrouw, gepassioneerd over mode-ontwerp, kan op mysterieuze wijze de jaren zestig betreden. Daar ontmoet ze haar idool, een bloedmooie wannabe zanger. Maar het Londen van de jaren zestig is niet wat het lijkt, en de tijd lijkt uit elkaar te vallen, met behoorlijk grote gevolgen.

Last Night in Soho is een psychologische horrorfilm geregisseerd door Edgar Wright, met een scenario van Wright en Krysty Wilson-Cairns, gebaseerd op een verhaal van Wright.

De hoofdrollen worden gespeeld door Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Diana Rigg, Terence Stamp, Thomasin Harcourt McKenzie, Michael Ajao, Synnove Karlsen, Rita Tushingham. De film markeert de laatste filmoptredens van Rigg en Margaret Nolan, die respectievelijk in september en oktober 2020 zijn overleden.

Last Night in Soho is vanaf 4 november 2021 te zien in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter