Nieuwe trailer voor Legion seizoen 3

FX heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het aankomende derde en laatste seizoen van hun X-Men-dramaserie Legion. Deze is hieronder te bekijken. Legion seizoen 3 keert op 24 juni terug.

Gebaseerd op de Marvel-strips van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz, volgt Legion het verhaal van David Haller (Dan Stevens), een man die geloofde dat hij schizofreen was, maar ontdekte dat hij misschien wel de krachtigste mutant ter wereld was. Met de hulp van een team van specialisten gebruikte David zijn unieke vaardigheden en ontdekte dat hij werd achtervolgd door een kwaadaardige parasiet. Welnu is David de enige die Amahl Farouk (Navid Negahban) in de weg staat van het bereiken van oneindige kracht.

De cast bestaat uit Dan Stevens, Rachel Keller, Aubrey Plaza, Bill Irwin, Lauren Tsai, Harry Lloyd, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean Smart, Navid Negahban, Jemaine Clement en Hamish Linklater.

Noah Hawley dient als uitvoerend producent, samen met John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Jim Chory. Legion is het nieuwste project van Hawley en Cameron, twee van de uitvoerende producenten van de Emmy en Golden Globe-winnende FX-anthologieserie Fargo.