Nieuwe trailer voor live-action Halo serie

Paramount+ heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende live-action Halo serie. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Het verhaal is gebaseerd op de Xbox sci-fi-serie en draait om de oorlog tussen het ruimtecommando van de Verenigde Naties en het buitenaardse ras dat bekend staat als het Covenant in de verre toekomst van de 26e eeuw. De serie zal zich richten op de iconische Master Chief Petty Officer John-117 terwijl hij vecht om de mensheid te redden en vrede te brengen in de melkweg.

Halo serie trailer

Halo serie trailer

In de serie adaptatie zal Halo plaatsvinden in het universum dat voor het eerst tot stand kwam in 2001, en een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant, dramatiseert. Halo zal diep getekende persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst.

Pablo Schreiber (13 Hours, American Gods, Orange Is the New Black) speelt Master Chief, de iconische Spartaanse supersoldaat en de laatste hoop van de mensheid tegen het buitenaardse Covenant. Naast hem zijn Natascha McElhone (Californication) als zowel Dr. Catherine Halsey en Cortana, Bokeem Woodbine (Overlord) als Soren-066, Shabana Azmi (Fire) als admiraal Margaret Parangosky, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) als Spartan Vannak- 134, Natasha Culzac (The Witcher) als Spartan Riz-028, Kate Kennedy (Catastrophe) als Spartan Kai-125.

Otto Bathurst (Robin Hood, Peaky Blinders, Black Mirror) regisseert Showtime’s adaptatie van de populaire videogame Halo. Op basis van de bekroonde Xbox-franchise, zal het seizoen met 10 afleveringen worden geschreven door Kyle Killen (Awake), die ook fungeert als de showrunner en uitvoerend producent. Halo is uitgegroeid tot een wereldwijd entertainmentfenomeen. De franchise heeft wereldwijd meer dan 77 miljoen exemplaren verkocht en heeft een omzet van meer dan $ 5 miljard behaald.

Halo wordt geproduceerd door Showtime in samenwerking met Microsoft/343 Industries, en Steven Spielberg’s Amblin Television. Scott Pennington is uitvoerend producent, samen met Killen en Wyatt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter