Nieuwe trailer voor M. Night Shyamalan film Old

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Old, de nieuwste film van M Night Shyamalan. Het is een huiveringwekkende nieuwe thriller over een gezin, dat tijdens hun tropische vakantie ontdekt dat het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen… ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag. De film staat gepland voor een release op 22 juli 2021. Bekijk de trailer voor Old hieronder!

Old trailer voor M Night Shyamalan 

Deze zomer onthult de filmmaker M. Night Shyamalan een huiveringwekkende, mysterieuze nieuwe thriller over een gezin op een tropische vakantie die ontdekt dat het afgelegen strand waar ze een paar uur ontspannen, ervoor zorgt dat ze op de een of andere manier snel verouderen… waarbij hun leven wordt gereduceerd tot één dag. Gebaseerd op de veelgeprezen graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Levy en Frederik Peeters.

De cast voor de film bestaat uit Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (True History of the Kelly Gang), Aaron Pierce (Krypton), Vicky Krieps (Phantom Thread), Alex Wolff (Hereditary), Abbey Lee (Lovecraft Country, Mad Max: Fury Road, The Dark Tower), Nikki Amuka-Bird (Avenue 5, Gold Digger, Jupiter Ascending), Gael García Bernal (Mozart in the Jungle) en Ken Leung (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Inhumans, The Blacklist).

Het project is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door tweevoudig Oscar-genomineerde Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable). Zijn meest recente Universal-project Glass, het hoogtepunt van zijn Eastrail 177 Trilogy, bracht wereldwijd bijna $250 miljoen op.

Old is een productie van Blinding Edge Pictures, geregisseerd en geproduceerd door M. Night Shyamalan. Mede-geproduceerd door Ashwin Rajan (Glass, AppleTV+’s Servant) en Marc Bienstock (Glass, Split). Steven Schneider is de uitvoerend producent van de film.

Old staat momenteel gepland om in de bioscopen te verschijnen op 22 juli 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter