Nieuwe trailer voor Netflix animatiefilm The Sea Beast

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de animatiefilms The Sea Beast (in het Nederlands Het Zeebeest). Deze kun je hieronder bekijken.

The Sea Beast op Netflix

The Sea Beast van de met een Oscar bekroonde filmmaker Chris Williams (Vaiana, Big Hero Six) voert ons mee naar waar de kaart eindigt en het ware avontuur begint. In een tijdperk waarin angstaanjagende beesten over de zeeën zwierven, waren monsterjagers gevierde helden, en niemand was zo geliefd als de grote Jacob Holland. Maar wanneer de jonge Maisie Brumble aan boord van zijn legendarische schip gaat, wordt hij opgezadeld met een onverwachte bondgenoot. Samen beginnen ze aan een epische reis naar onbekende wateren en schrijven ze geschiedenis.

De film is lang in de maak en werd in 2018 al aangekondigd. Chris Williams schreef het script samen met Nell Benjamin en produceerde samen met Jed Schlanger. De montage werd gedaan door Joyce Arrastia en de muziek is van Mark Mancina.

De stemmencast bestaat uit Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens en Kathy Burke.

The Sea Beast verschijnt 8 juli 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter