Nieuwe trailer voor Netflix’s The Umbrella Academy

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de originele serie The Umbrella Academy. Deze kun je hieronder bekijken.

Op onverklaarbare wijze worden op dezelfde dag in 1989 drieënveertig baby’s geboren bij willekeurige vrouwen die een dag eerder nog niet zwanger leken te zijn. De miljardair Sir Reginald Hargreeves adopteert zeven van deze kinderen en stoomt ze in zijn ‘The Umbrella Academy’ klaar om de wereld te redden. Maar niet alles verloopt volgens plan. In hun tienerjaren valt het samengestelde gezin uit elkaar en wordt het ‘team’ opgeheven. Wanneer Hargreeves overlijdt, komen zes van de zeven overgebleven dertigers weer bij elkaar. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya en ‘Number Five’ werken samen om de mysterieuze dood van hun vader te verklaren. Maar de ontheemde familie dreigt al snel weer uit elkaar te vallen vanwege hun uiteenlopende persoonlijkheden en verschillende bovennatuurlijke krachten. Terwijl ze proberen te dealen met hun onderlinge conflicten en de dood van hun vader, hangt de dreiging van een wereldwijde apocalypse hen boven het hoofd.

Hoofdrollen zijn er voor Colm Feore (House of Cards), Cameron Britton (Mindhunter), Adam Godley (Breaking Bad), Kate Walsh (13 Reasons Why) en Ashley Madekwe (Revenge). Daarnaast zijn er rollen voor Mary J. Blige, Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Robert Sheehan en Aidan Gallagher.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de populaire, met Eisner bekroonde strips en graphic novels die zijn gemaakt en geschreven door Gerard Way (My Chemical Romance), geïllustreerd door Gabriel Bá en gepubliceerd door Dark Horse Comics. De serie is geproduceerd door Universal Cable Productions voor Netflix, met Steve Blackman ( Fargo, Altered Carbon) als uitvoerend producent en showrunner, met extra uitvoerende producenten Jeff F. King ( Hand van God), Bluegrass Television en Mike Richardson en Keith Goldberg van Dark Horse Entertainment. Gerard Way en Gabriel Bá werken mee als co-uitvoerende producenten.

De serie gaat op 15 februari 2019 in première.