Saoirse Ronan in nieuwe On Chesil Beach trailer

Paradiso Entertainment Nederland heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor On Chesil Beach. De zomer in de jaren 60 was misschien wel het beste seizoen voor romantiek, maar het was niet bepaald de meest begripvolle tijd als het gaat om intimiteitsproblemen. Bekijk hieronder de nieuwe On Chesil Beach trailer!

On Chesil Beach trailer

Het drama richt zich op een jong stel van drastisch verschillende achtergronden in de zomer van 1962. De film volgt het paar door hun idyllische verkeringsperiode, verkent de film seks en de maatschappelijke druk die gepaard kan gaan met fysieke intimiteit, leidend tot een ongemakkelijke en noodlottige huwelijksnacht.

De film is geadapteerd door Ian McEwan op basis van zijn boek. De hoofdrollen worden gespeeld door Saoirse Ronan (Lady Bird, Brooklyn), Billy Howle (Dunkirk), Anne-Marie Duff, Adrian Scarborough, Emily Watson en Samuel WestOn Chesil Beach is het regiedebuut van Dominic Cooke, een viervoudig Olivier Award-winnende en door BAFTA genomineerde Engelse theaterregisseur en toneelschrijver.

On Chesil Beach zal op 28 juni 2018 verschijnen in de Nederlandse bioscopen.