Nieuwe trailer voor Onze Jongens in Miami

Dutch FilmWorks heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor het vervolg Onze Jongens in Miami. Deze kun je hieronder bekijken.

Onze Jongens in Miami

Onze Jongens in Miami

Onze Jongens zijn terug – met veel humor, spectaculaire choreografie en verleidelijke buikspieren! Wanneer de charismatische stripper Jorrit (Jim Bakkum) weer vrijgezel is, weet zijn beste vriend Bas (Martijn Fischer) hem over te halen om een stripclub te openen in het bruisende nachtleven van Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami, samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). De mannen moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval. Al snel bevinden ze zich in de greep van de twijfelachtige praktijken van hun investeerder en vastgoedkoning Pablo, die zich later ook nog eens als liefdesconcurrent ontpopt. Jorrit valt namelijk als een blok voor de aantrekkelijke en vrijgevochten Lola (Eva van de Wijdeven), een van oorsprong Nederlandse, die stripper blijkt te zijn en Pablo tot één van haar minnaars rekent. Jorrit zal moeten ontdekken waar voor hem in een relatie de grenzen van het verleiden en van vrijheid liggen. Ondertussen heeft hij zijn handen vol aan de ego-strijd met Bas en de daaruit volgende desastreuze opening van zijn club. Uiteindelijk is het de vriendschap – die onze jongens in de eerste plaats succesvol maakte – hetgeen wat de dag zal redden.

De cast bestaat uit namen als Jim Bakkum, Eva van der Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Malik Mohammed, Eva van de Wijdeven, Sanne Vogel, Matheu Hinzen, Jason Cerda, Maaike Martens, Laura Ault.

De film is geregisseerd door Johan Nijenhuis op basis van een scenario door Anne-Louise Verboon.

Onze Jongens in Miami draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter