Nieuwe trailer voor Playmobil: The Movie

Studiocanal heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Playmobil: The Movie. Bekijk de trailer hieronder.

 Playmobil: The Movie

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

De stemmencast bestaat uit namen als Gabriel Bateman, Anya Taylor-JoyJim GaffiganDaniel Radcliffe, Meghan TrainorAdam Lambert.

Lino DiSalvo zal zijn regiedebuut maken met Playmobil: The Movie, na 17 jaar te hebben doorgebracht bij Disney Animation, waar hij hoofd was van de animatie voor Frozen. Di Salvo werkte ook als animatiesupervisor aan Tangled en Bolt. Blaise Hemingway, ook van Disney, schreef het scenario samen met Greg Erb en Jason Oremland.

Playmobil: The Movie werd ontwikkeld in samenwerking met Pathé France en zal internationaal worden verkocht door Lionsgate en Wild Bunch. De film staat gepland voor 7 augustus 2019.