Nieuwe trailer voor Amazon Prime Video’s Cinderella met Camila Cabello

Amazon Prime Video heeft de nieuwe  trailer vrijgegeven voor Kay Cannon‘s Cinderella met een all-star cast waaronder Grammy genomineerde singer/songwriter Camila Cabello, Idina Menzel en Billy Porter. De trailer is hieronder te bekijken. De film is vanaf september exclusief te zien op Prime Video. De musical bevat popsongs van hedendaagse wereldwijde artiesten en originele nummers van Camila Cabello en Idina Menzel.

Cinderella op Amazon Prime Video

Cinderella op Amazon Prime Video

Cinderella is een muzikaal gedreven gedurfde nieuwe kijk op het traditionele verhaal waar je mee bent opgegroeid. Onze heldin (Cabello) is een ambitieuze jonge vrouw wiens dromen groter zijn dan de wereld zal toestaan, maar met de hulp van haar Fab G (Billy Porter), is ze in staat om door te zetten en haar dromen waar te maken.

Cinderella is geschreven en geregisseerd door Kay Cannon met covers van liedjes geschreven door enkele van de meest succesvolle musical artiesten aller tijden, en heeft een all-star cast met o.a. Idina Menzel, Minnie Driver, Nicholas Galitzine, Billy Porter en Pierce Brosnan.

Producers zijn James Corden, Leo Pearlman, Jonathan Kadin en Shannon McIntosh. Executive producers zijn Louise Rosner en Josephine Rose.

Cinderella is vanaf 3 september te zien op Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter