Nieuwe trailer voor Queen & Slim

Universal Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Queen & Slim. De aankomende drama-thriller heeft rollen voor Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther) en Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Mad Dogs) als het titulaire Bonnie- en Clyde-achtige stel. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Queen & Slim

Op een slechte eerste date in Ohio worden een zwarte man en vrouw staande gehouden voor een kleine verkeersovertreding. De situatie escaleert, met plotselinge en tragische gevolgen, wanneer de man de politieagent vermoordt uit zelfverdediging. Doodsbang en uit angst voor hun leven worden de man, een winkelbediende en de vrouw, een strafrechtadvocaat, gedwongen op de vlucht te gaan. Maar het incident wordt vastgelegd op video en gaat viral, waardoor het paar onbewust een symbool van trauma, terreur, verdriet en pijn wordt voor mensen in het hele land. Terwijl ze rijden, zullen deze twee onwaarschijnlijke voortvluchtigen zichzelf en elkaar in de ergste en wanhopige omstandigheden ontdekken.

Queen & Slim is geschreven door Lena Waithe gebaseerd op een verhaal van James Frey, auteur van A Million Little Pieces. De film werd geregisseerd door Melina Matsoukas (Insecure) in haar debuutfilm. Waithe zal ook dienen als een producent via haar Hillman Grad Productions banner samen met Andrew Coles, Michelle Knudsen.

Queen & Slim verschijnt in november in de bioscoop.