Nieuwe trailer voor Scooby-Doo film Scoob!

Warner Bros. Pictures heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Scoob!, de aankomende geanimeerde Scooby-Doo-film. Deze kun je hieronder bekijken. In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

Scoob!

Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Scoob! is geschreven door Matt Lieberman (The Addams Family) en geregisseerd door Tony Cervone (Space Jam).

De cast bestaat uit Zac Efron als Fred Jones, Amanda Seyfried als Daphne Blake, Will Forte als Norville ‘Shaggy’ Rogers, Gina Rodriguez als Velma Dinkley, Tarcy Morgan als Dick Dastardly en Frank Welker als Scooby-Doo.

Jason Isaacs spreekt de stem in van de schurk Dick Dastardly, terwijl Mark Wahlberg de superheldenrol van Blue Falcon speelt. Daarnaast zijn er rollen voor Ken Jeong en Kiersey Clemons.

Het project wordt geproduceerd door Chris Columbus, Charles Roven, Richard Suckle en Allison Abbate.

Scoob! staat gepland om op 13 mei 2020 in de bioscoop te verschijnen.