Nieuwe trailer voor Sense8: The Series Finale

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Sense8: The Series Finale. Deze kun je hieronder bekijken. De langverwachte conclusie van de saga zal onthuld worden wanneer de serie finale wereldwijd wordt gelanceerd op 8 juni op Netflix.

Persoonlijke levens worden opzij geschoven als het cluster, hun hulpjes en een aantal onverwachte bondgenoten zich verenigen voor een reddingsmissie en BPO-verwijdering om de toekomst van alle Sensaten te beschermen.

Sense8 is afkomstig van Lana Wachowski, Grant Hill en J. Michael Straczynski. De serie is gecentreerd rond acht personages, uit verschillende delen van de wereld, die een gewelddadige visie ervaren. Al snel merken ze dat ze mentaal verbonden zijn door de ervaring. Ze raken verbonden, kunnen elkaar zien en met elkaar praten alsof ze zich op dezelfde plek bevinden, met toegang tot elkaars diepste geheimen. Niet alleen moeten de acht zich aanpassen aan dit nieuwe vermogen en aan elkaar, ze moeten uitzoeken waarom hun leven nu in gevaar is. In seizoen 2 blijven duistere krachten het cluster van acht verbonden personages volgen. Ze leren meer over BPO, de geheime organisatie die op zoek is naar hun cluster en anderen zoals zij, en werken samen om zichzelf te beschermen tegen deze organisatie.

De serie heeft rollen voor Toby Onwumere, Tina Desai, Miguel Angel Silvestre, Jamie Clayton, Tuppence Middleton, Donna Bae, Brian J. Wright, Max Riemel en Terrence Mann.

Kijk je uit naar de Sense8 finale? Laat het ons weten in de comments!