Nieuwe trailer voor serie Mike over Mike Tyson

Hulu heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de serie Mike, het nieuwste biografisch drama over het leven van de legendarische bokser Mike Tyson. De serie staat gepland om op 25 augustus 2022 te verschijnen. De gelimiteerde serie Mike zal vanaf 8 augustus 2022 op Disney Plus Nederland verschijnen.

De Mike trailer, die je hieronder samen met de poster kunt bekijken, geeft ons een eerste blik op Trevante Rhodes als het sporticoon. Het toont ook Tyson in verschillende stadia van zijn leven, waaronder zijn jeugd, zijn bloeiende carrière en tumultueuze relatie met zijn eerste vrouw en actrice Robin Givens, gespeeld door Laura Harrier.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Mike trailer

Mike trailer

De serie verkent het dynamische en controversiële verhaal van Mike Tyson. De gelimiteerde serie van 8 afleveringen verkent de tumultueuze ups en downs van Tysons bokscarrière en persoonlijk leven – van een geliefde mondiale atleet tot een paria. De serie richt de lens op Mike Tyson en onderzoekt klasse in Amerika, ras in Amerika, roem en de kracht van media, vrouwenhaat, de welvaartskloof, de belofte van de American Dream en uiteindelijk onze eigen rol bij het vormgeven van Mikes verhaal.

Mike is een ongeautoriseerde en onbegrensde kijk op het leven van Mike Tyson – en het is een wilde rit. De hoofdrollen worden gespeeld door Trevante Rhodes, Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier en Li Eubanks.

Mike is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Steven Rogers, met Karin Gist als showrunner en uitvoerend producent. Het is uitvoerend geproduceerd door het I, Tonya-team, waaronder regisseur Craig Gillespie, Clubhouse Pictures’ Bryan Unkeless en Scott Morgan, en LuckyChap’s Tom Ackerley en Margot Robbie.

Het is een productie van 20th Television. Uitvoerende producenten zijn Claire Brown, Darin Friedman van Entertainment 360, Anthony Hemingway, Anthony Sparks en Samantha Corbin-Miller.

Mike is vanaf 8 augustus 2022 op Disney Plus Nederland te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter