Nieuwe trailer voor serie Under the Banner of Heaven met Andrew Garfield

FX heeft de volledige trailer uitgebracht voor de aanstaande misdaaddrama serie Under the Banner of Heaven van Dustin Lance Black, met in de hoofdrollen Oscar-genomineerde Andrew Garfield en Golden Globe-genomineerde Daisy Edgar-Jones. De gelimiteerde serie staat gepland voor donderdag 28 april met de eerste twee afleveringen exclusief op Hulu. Na de première zal in elk van de volgende vijf weken een nieuwe aflevering beschikbaar zijn. In Nederland zal de serie Under the Banner of Heaven naar verwachting op Disney Plus verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont Garfield’s detective Jeb Pyre terwijl hij de leiding neemt in het onderzoek naar de gruwelijke moordzaak waarbij een moeder en haar jonge dochter betrokken zijn. Terwijl hij dieper naar de waarheid graaft, zal zijn geloof op de proef worden gesteld wanneer hij ontdekt dat deze zaak verder gaat dan alleen een moord.

Under the Banner of Heaven serie

Under the Banner of Heaven serie

Under the Banner of Heaven volgt een vrome detective wiens geloof op de proef wordt gesteld terwijl hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met een gewaardeerde familie uit Utah. Garfield speelt de rol van Pyre, een LDS-ouderling die toegewijd is aan zijn kerk en familie, maar door zijn contact met een vermoedelijke moordenaar begint te twijfelen aan een aantal leerstellingen van de kerk.

De serie – die is gebaseerd op Jon Krakauer’s misdaaddrama-roman – is afkomstig van Oscar-winnende scenarioschrijver Dustin Lance Black, die fungeert als uitvoerend producent naast Ron Howard en Brian Grazer.

De miniserie heeft hoofdrollen voor Andrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie en Sandra Seacat.

De gelimiteerde serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Dustin Lance Black. Under the Banner of Heaven is een FX Productions serie en wordt uitvoerend geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey en Anna Culp voor Imagine Television; Jason Bateman, Michael Costigan van Aggregate Films; David Mackenzie, die als regisseur zal dienen; en Gillian Berrie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter