Nieuwe trailer voor Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Een legendarische krijger. Zijn epische oorsprongsverhaal. Henry Golding speelt de hoofdrol in Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Paramount Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Deze kun je hieronder bekijken.

Snake Eyes trailerSnake Eyes trailer

Snake Eyes: G.I. Joe Origins trailer

Snake Eyes is de ninja-commando die bekend staat om zijn dodelijke vaardigheid met een zwaard en messen. Hij is echter ook een zeer bekwame krijgskunstenaar die ongewapend net zo gevaarlijk kan zijn. Snake Eyes leefde in eenzaamheid in de Hoge Sierras toen hij werd gerekruteerd om zich bij G.I. Joe te voegen. Zijn echte naam en achtergrondverhaal zijn lange tijd bronnen van mysterie geweest. Als gevolg van een helikopterexplosie is hij zwaar getekend. Om zijn gezicht te verbergen, verschijnt hij meestal in een zwarte bivakmuts en bijpassende bodysuit.

Snake Eyes wil een van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan zijn, maar de weg naar deze kringen is doordrenkt van zweet en bloed. De moordenaars van de Arashikage-clan nemen banen aan die niemand anders durft te doen en alleen bijzonder goede jagers worden voor hen geselecteerd. Hij is vastbesloten om Hard Master met zijn leraar te trainen om zijn doel te bereiken.

De film heeft ook rollen voor bevat ook Andrew Koji (Warrior) als Storm Shadow, Iko Uwais (The Raid, Stuber) als Hard Master, Samara Weaving (Ready or Not) als Scarlett, Úrsula Corberó (Money Heist) als Barones, Haruka Abe als Akiko , Takehiro Hira als Kenta en Steven Allerick (The Expanse) als de vader van Snake Eyes.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins is geregisseerd door Robert Schwentke en heeft een scenario dat geschreven is door Evan Spiliotopoulos.

Vanaf 22 juli 2021 is de film in de bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter