Nieuwe trailer voor The Addams Family

Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun animatie reboot van The Addams Family! Deze kun je hieronder bekijken.

The Addams Family

Conrad Vernon (Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3: Europe’s Most Wanted) en Greg Tiernan (Thomas & Friends, Day of the Diesels) regisseren een stemmencast bestaande uit Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) als Gomez Addams, Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) als Morticia Addams, Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) als Wednesday Addams, Finn Wolfhard (It, Netflix’s Stranger Things) als Pugsley Addams, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) als Uncle Fester, Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) als Grandmama en Allison Janney (I, Tonya) als de aartsvijand van de familie Margaux Needler.

Het scenario is geschreven door Matt Lieberman, gebaseerd op Charles Addams’ iconische animatieserie. De film wordt geproduceerd door Vernon samen met Gail Berman en Alex Schwartz.

Gebaseerd op de beroemde New Yorkse creaties van Charles Addams, volgt deze geanimeerde actiekomedie de Addams familie, wiens levens beginnen te ontrafelen wanneer ze het opnemen tegen een sluwe reality-tv-host terwijl ze zich ook voorbereiden op de komst van hun familie voor een grote feest, Addams-stijl.

Morticia, duivels toegewijd aan haar man en kinderen, is de bleke lijm die haar clan bij elkaar houdt. Gomez, debonair, sinister en hartstochtelijk verliefd op zijn vrouw, is enthousiast over het vreselijke plan dat hij heeft bedacht. Wednesday is een briljante en sinistere tienermeisje met lange vlechten en dead-pan humor. Pugsley, een dreigende 10-jarige man, vindt het leuk om in elke vorm van vreselijke onheil terecht te komen die hij kan vinden. Mad Uncle Fester is goedaardig, vrolijk en vindt het leuk om chaos te maken op elke mogelijke manier. Grandmama maakt koekjes in de vorm van vleermuizen en schedels. Margaux Needler, de reality-tv makeover-koningin, wordt verteerd door een verlangen naar absolute suburbane, pastel-perfectie.

The Addams Family is een satirische inversie van het ideale Amerikaanse gezin; een excentrieke, rijke clan die van het macabere geniet en zich niet bewust is dat mensen ze bizar of beangstigend vinden. Oorspronkelijk verschenen ze als 150 cartoons van één paneel door Addams, waarvan ongeveer de helft oorspronkelijk in The New Yorker werd gepubliceerd tussen het debuut in 1938 en de dood van Addams in 1988. Sindsdien zijn ze geadapteerd in andere media, waaronder de bekende televisieseries, een reeks live-actiefilms en het meest recent een Broadway-musical.

The Addams Family draait vanaf oktober 2019 in de Amerikaanse bioscoop.