Nieuwe trailer voor The Batman toont 3 schurken

Tijdens DC FanDome heeft Warner Bros. Pictures de trailer vrijgegeven voor Matt ReevesThe Batman, met Robert Pattinson in de dubbele rol van Gotham City’s burgerwachtdetective en zijn alter ego, de teruggetrokken miljardair Bruce Wayne. Je kunt deze hieronder bekijken. 

The Batman trailer The Batman trailer

The Batman trailer

In The Batman zullen we Robert Pattinson voor het eerst in de huid van Batman/Bruce Wayne zien kruipen. Daarnaast zijn er rollen voor Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) als Selina Kyle; Jeffrey Wright (The Hunger Games) als James Gordon van de GCPD; Paul Dano (Love & Mercy, 12 Years a Slave) als Edward Nashton;  John Turturro (de Transformers-films) als Carmine Falcone; Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven, Black Mass) als Gotham D.A. Gil Colson; Jayme Lawson (Farewell Amor) als kandidaat-burgemeester Bella Reál; Andy Serkis (Planet of the Apes, Black Panther) als Alfred; en Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Dumbo) als Oswald Cobblepot.

The Batman is al sinds 2015 in ontwikkeling bij Warner Bros., toen Ben Affleck zich aanmeldde bij de DCEU. Matt Reeves (War for the Planet of the Apes) voegde zich ongeveer een maand na het vertrek van Affleck aan bij het project, onder voorbehoud dat hij het script helemaal opnieuw zou kunnen herschrijven. Het verhaal van Reeves wordt beschreven als een personagedreven project dat zich richt op de ervaringen van Batman als de grootste detective ter wereld. De filmmaker heeft ook gezegd een “Rogue’s Gallery” van schurken in de film te verwachten.

The Batman verschijnt 3 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter