Nieuwe trailer voor The Dark Crystal: Age of Resistance

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de prequel-serie The Dark Crystal: The Age of Resistance. De serie zal het baanbrekende poppenspel van The Jim Henson Company bevatten, wie de poppencast van de originele film heeft gemaakt. De serie is vanaf 30 augustus 2019 te zien.

Dark Crystal: Age of Resistance

Een geliefde 80’s klassieker maakt zijn comeback op Netflix. The Jim Henson Company’s The Dark Crystal: Age of Resistance is een prequel serie van de succesvolle fantasy adventure filmThe Dark Crystal uit 1982 en speelt zich vele jaren voor de film begint af. The Dark Crystal: Age of Resistance keert terug naar de wereld van Thra voor een gloednieuw avontuur. Wanneer drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis ontdekken, beginnen ze aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.

De serie is opgenomen het Verenigd Koninkrijk en de cast bestaat uit een ensemble van fantasierijke state-of-the art wezens, gecreëerd door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Found, de conceptuele ontwerper van de originele feature film.

De stemmencast bestaat uit Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Helena Bonham-Carter, Eddie Izzard, Andy SambergSimon PeggKeegan-Michael KeyJason IsaacsMark HamillHarvey FiersteinGugu Mbatha-RawToby Jones en Alicia Vikander.

Louis Leterrier (Now You See Me, The Incredible Hulk) zal zowel de reeks regisseren als produceren. The Dark Crystal: Age of Resistance wordt een Netflix-originele serie geproduceerd door The Jim Henson Company en uitvoerend geproduceerd door Letterier, Lisa Henson en Halle Stanford.