Nieuwe trailer voor The Man Who Fell to Earth serie

Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende sci-fi drama The Man Who Fell to Earth, met in de hoofdrollen Chiwetel Ejiofor en Naomie Harris. De serie staat gepland voor zondag 24 april, met de eerste twee afleveringen. Bekijk hieronder de trailer van The Man Who Fell to Earth. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionroman uit 1963 van Walter Tevis.

The Man Who Fell to Earth trailer

Een buitenaards wezen dat op een keerpunt in de menselijke evolutie op aarde arriveert en zijn eigen verleden onder ogen moet zien om onze toekomst te bepalen. De hoofdrollen worden gespeeld door Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris, Jimmi Simpson, Clarke Peters, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olayele, Kale Mulgrew en Josh Herdman.

De roman werd voor het eerst verfilmd in 1976, waar het werd geleid door David Bowie in zijn eerste hoofdrol in een speelfilm.

De serie is gemaakt, uitvoerend geproduceerd en geschreven door Alex Kurtzman en Jenny Lumet. Uitvoerende producenten zijn Rola Bauer, Tim Halkin, Sarah Timberman, Carl Beverly, Heather Kadin en Aaron Baiers. The Man Who Fell to Earth wordt gecoproduceerd door CBS Television Studios en TANDEM Productions, een STUDIOCANAL Company, in samenwerking met Secret Hideout en Timberman/Beverly. STUDIOCANAL bezit de rechten voor zowel het boek van Walter Tevis als de iconische Nicolas Roeg-film met David Bowie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter