Nieuwe trailer voor The School for Good and Evil

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de film The School for Good and Evil. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal vanaf 19 oktober 2022 te zien zijn op Netflix.

Welkom op de School for Good & Evil, waar elk groot sprookje begint… The School for Good & Evil volgt beste vriendinnen Sophie en Agatha, die tegenover elkaar komen te staan in een modern sprookje wanneer ze worden meegesleurd naar een magische school waar jonge helden en schurken worden opgeleid om de balans tussen goed en kwaad te beschermen.

The School for Good and Evil releasedatum

The School for Good and Evil trailer

In het dorp Gavaldon delen twee buitenbeentjes en beste vrienden, Sophie (Sophia Anne Caruso) en Agatha (Sofia Wylie), de meest onwaarschijnlijke band. Sophie, een liefhebber van sprookjes, droomt ervan te ontsnappen aan haar gewone dorpsleven, terwijl Agatha, met haar grimmige esthetiek, de kwaliteiten heeft van een echte heks. Op een nacht, onder een bloedrode maan, sleept een krachtige kracht hen weg naar de School voor Goed en Kwaad. Toch is er vanaf het begin iets mis: Sophie wordt gedropt in de School voor Kwaad, gerund door de glamoureuze Lady Lesso (Charlize Theron), en Agatha in de School voor Goed, onder toezicht van de zonnige en vriendelijke professor Dovey (Kerry Washington). Alsof het navigeren door klassen met de nakomelingen van Assepoester, Kapitein Haak en de zoon van koning Arthur (Jamie Flatters) niet moeilijk genoeg was, kan volgens de schoolmeester (Laurence Fishburne) alleen de kus van ware liefde de regels veranderen en de meisjes naar hun rechtmatige school brengen. Maar wanneer een duistere en gevaarlijke figuur (Kit Young) met mysterieuze banden met Sophie opnieuw de kop opsteekt en de school volledig dreigt te vernietigen, is de enige manier naar een gelukkig einde om eerst het sprookje te overleven.

De film heeft hoofdrollen voor Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh, Laurence Fishburne, Jamie Flatters, Kit Young, Rachel Bloom, Peter Serafinowicz, Mark Heap en Patti LuPone.

Auteur Chainani zal optreden als uitvoerend producent en Paul Feig (Bridesmaids, A Simple Favor) zal regisseren. Het scenario is geschreven door Vanessa Taylor, David Magee en Paul Feig.

The School for Good and Evil is vanaf 19 oktober 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter