Nieuwe trailer voor The Walking Dead: World Beyond

AMC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende derde serie in The Walking Dead Universe, The Walking Dead: World Beyond. Bekijk de trailer hieronder. Rollen in de serie zijn er voor Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella. De serie zal vanaf 12 april 2020 te zien zijn.

De spin-off zal dienen als de derde serie in de tv-franchise, na The Walking Dead en Fear the Walking Dead. De serie gaat over twee jonge vrouwelijke protagonisten en de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps. Sommigen worden helden, anderen worden schurken. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.

Twee zussen en twee vrienden verlaten samen een plek van veiligheid en comfort om moedige, bekende en onbekende gevaren te trotseren op een belangrijke zoektocht. Achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen kwaad willen doen, ontvouwt zich een verhaal van volwassen worden en transformatie, waarbij alles wat ze weten over de wereld, zichzelf en elkaar veranderd.

De spin-off heeft als showrunner schrijver en producent Matt Negrete naast hoofd content officer Scott M. Gimple.

The Walking Dead: World Beyond zal 10 afleveringen krijgen.