Nieuwe trailer voor The Witcher seizoen 2

De cast en crew van The Witcher seizoen 2 hebben vandaag tijdens de Lucca Comics & Games Convention in Italië het publiek verrast met de officiële trailer en key-art. The Witcher seizoen 2 met Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan is vanaf 17 december wereldwijd beschikbaar op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

The Witcher seizoen 2 trailer

In seizoen 2, ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Slag bij Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie buiten de muren, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.

In het het tweede seizoen zien we de volgende bekende gezichten terug: Henry Cavill, Anya Cholatra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer en Therica Wilson-Read.

Nieuwe castleden zijn Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Kristofer Hivju als Nivellen, Mecia Simson als Francesca en Kim Bodnia als Vesemir. Adjoa Andoh als Nenneke, Cassie Clare als Phillippa Eilhart, Liz Carr als Fenn, Graham McTavish als Dijkstra, Kevin Doyle als Ba’lian, Simon Callow als Codringher, en Chris Fulton.

Lauren Schmidt Hissrich is de showrunner en uitvoerend producent. De aanvullende uitvoerend producenten zijn Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub en Jarosław Sawko. De serie wordt geregisseerd door Stephen Surjik (The Umbrella Academy), Sarah O’Gorman (Cursed), Ed Bazalgette (The Last Kingdom) en Louise Hooper (Cheat).

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

The Witcher seizoen 2 is vanaf 17 december 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter