Nieuwe trailer voor The Woman King met Viola Davis

Sony Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, met Oscar®-winnaar Viola Davis in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

De film vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. De film moet vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

The Woman King trailer

In The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…

De hoofdrollen worden gespeeld door Viola Davis, Lashana Lynch, John Boyega, Hero Fiennes Tiffin.

De film is geregisseerd door Gina Prince-Bythewood op basis van een scenario dat ze schreef met Dana Stevens.

The Woman King draait vanaf 12 oktober 2022 in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter