Nieuwe trailer voor Transformers-film Bumblebee

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Transformers-film Bumblebee. Deze kun je hieronder bekijken.

Bumblebee

De film speelt zich af voor alle Transformers-films van regisseur Michael Bay. Op de vlucht in het jaar 1987, vindt Bumblebee onderdak in een autokerkhof in een klein Californisch strandstadje. Charlie (Steinfeld), op de grens van 18 jaar en een poging om haar plek in de wereld te vinden, ontdekt Bumblebee met littekens bedekt en gebroken. Wanneer Charlie hem doet herleeft, leert ze al snel dat dit geen gewone, gele VW-bug is.

In de hoofdrollen zien we Hailee SteinfeldJohn Cena, Jorge Lendeborg Jr., John Oritz, Jason Drucker, Pamela Adlon, Stephen Shneider, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow en Grace Dzienny. Angela Bassett (Black Panther) spreekt de stem in van de cherry-rode Plymouth Satellite Decepticon genaamd Shatter, en Justin Theroux (The Spy Who Dumped Me) de stem van Dropkick, de Decepticon die transformeert in een blauwe AMC Javelin.

Bumblebee wordt geregisseerd door Travis Knight, op basis van een scenario door Christina Hodson. Bumblebee draait vanaf 20 december in de bioscoop.