Nieuwe trailer voor vervolg Enola Holmes 2 met Millie Bobby Brown & Henry Cavill

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Enola Holmes 2. Deze kun je hieronder bekijken. Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Henry Cavill (Man of Steel, The Witcher) zullen hun rol hernemen als Enola en Sherlock Holmes in het vervolg. Enola Holmes neemt haar eerste officiële zaak als detective aan. Maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen, heeft ze hulp nodig van vrienden en van haar broer Sherlock.

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 trailer 

Na het oplossen van haar eerste zaak, treedt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) in de voetsporen van haar beroemde broer Sherlock (Henry Cavill) en opent ze haar eigen bureau. Ze komt er echter snel achter dat het leven als vrouwelijke detective niet zo makkelijk is als het lijkt. Als ze op het punt staat de harde waarheid van volwassenheid te accepteren en haar zaak te sluiten, meldt zich een arm meisje bij Enola dat haar een eerste officiële klus aanbiedt: het vinden van haar vermiste zus. Maar deze zaak blijkt veel raadselachtiger dan verwacht, want Enola wordt in een gevaarlijke nieuwe wereld gegooid – van de obscure fabrieken en kleurrijke muziekzalen van Londen, tot de hoogste kringen van de maatschappij en 221B Baker Street zelf. Als de vonken van een dodelijke samenzwering oplaaien, moet Enola de hulp inroepen van vrienden – en Sherlock zelf – om haar mysterie te ontrafelen. Het spel, zo lijkt het, heeft zijn draai weer gevonden!

Enola Holmes 2 is geregisseerd door Harry Bradbeer. Jack Thorne schreef het scenario en het verhaal is van Harry Bradbeer & Jack Thorne.  Naast nieuwe vrienden en vijanden spelen Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster en Helena Bonham Carter de hoofdrollen.

Enola Holmes 2 is vanaf 4 november te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter