Nieuwe trailer voor Westworld seizoen 4

HBO Max heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Westworld seizoen 4. Het nieuwe seizoen zal vanaf 26 juni 2022 te zien zijn. Bekijk hieronder alvast de trailer van Westworld seizoen 4.

Westworld seizoen 4 trailer

Westworld seizoen 4 trailer

Westworld is een dystopisch sciencefictiondrama, gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton (ER, Jurassic Park) uit 1973. Het is een donkere odyssee over het aanbreken van het kunstmatige bewustzijn en de geboorte van een nieuwe vorm van leven op aarde. Het draait om een ​​technologisch geavanceerd pretpark, waar mensachtige Android-hosts zijn geprogrammeerd om te voldoen aan de wensen en verlangens van elke hoogbetalende gast.

Seizoen 3 eindigde met Maeve en Caleb die Serac (Vincent Cassel) versloegen, terwijl de Man in Black leek te zijn gedood door zijn robotalter-ego, bestuurd door Chalores (een amalgaam van de personages Charlotte Hale en Dolores).

In de serie zijn er hoofdrollen voor Evan Rachel WoodThandie NewtonEd HarrisJeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth en Rodrigo Santoro. Ze werden vergezeld door Aaron Paul, Lena Waithe, Marshawn Lynch en Vincent Cassel in het derde seizoen. In het nieuwe seizoen is er tevens een rol voor Ariana DeBose.

Uitvoerend geproduceerd door J.J. AbramsJonathan NolanLisa Joy, Jerry Weintraub en Bryan Burk. Westworld wordt geproduceerd door Kilter Films in samenwerking met Bad Robot Productions en Warner Bros. Television.

Westworld seizoen 4 is vanaf 26 juni 2022 te zien op HBO Max.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter