Nieuwe trailer voor seizoen 2 van serie You

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor YOU seizoen 2. Bekijk de video hieronder! De serie staat gepland voor 26 december.

You seizoen 2

De laatste keer dat we Joe (Penn Badgley) zagen was zijn hart op heel tragische wijze gebroken en werd hij ingehaald door zijn verleden toen zijn vermiste ex-vriendin Candace (Ambyr Childers) weer opdook. In het tweede seizoen slaat Joe op de vlucht voor haar als blijkt dat zij hem een lesje wilt leren. Hij ruilt New York City in voor zijn eigen persoonlijke hel: Los Angeles. Net wanneer hij zijn vorige intense relatie – die eindigde in moord – heeft verwerkt, ontmoet hij een geweldige, nieuwe vrouw genaamd Love (Victoria Pedretti). Herhaalt de geschiedenis zich? Of is het deze keer echte, ware liefde? Joe is gek genoeg en neemt het risico om er opnieuw voor te gaan…

Seizoen 2 ziet de terugkeer van acteurs Penn Badgley en Ambyr Childers. De nieuwe castleden bestaan uit Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Robin Lord Taylor (Gotham), Adwin Brown (Heathers), Chris D’Elia (Workaholics), James Scully (Heathers), Jenna Ortega (Jane the Virgin) en Charlie Barnett (Russian Doll).

De serie YOU wordt geregisseerd door Sera Gamble & Greg Berlanti en is gebaseerd op het boek van Caroline Kepnes. YOU wordt geproduceerd door Berlanti Productions en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television. Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Silver Tree, Gina Girolamo en Michael Foley zijn de executive producers.