Nightmare Alley vanaf 16 maart op Disney Plus

Eerder dit jaar verscheen de film Nightmare Alley van regisseur Guillermo del Toro in de bioscoop. Vanaf 16 maart 2022 zal Nightmare Alley ook te zien zijn op Disney Plus. De film vertelt het verhaal van een ambitieuze circusartiest (gespeeld door Bradley Cooper) welke een talent heeft om mensen met slechts een paar zorg woorden te manipuleren. Deze komt in contact met een psychiater (Cate Blanchett), welke mogelijk nog gevaarlijker is dan hijzelf. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Nightmare Alley op Disney Plus

Nightmare Alley vertelt het verhaal over een ambitieuze circusartiest (Bradley Cooper) die een talent heeft voor het manipuleren van mensen met slechts een paar zorgvuldig gekozen woorden. Hij laat zich in met een psychiater (Cate Blanchett), die mogelijk nog gevaarlijker is dan hij.

Naast de Oscar-genomineerde Bradley Cooper (A Star is Born) als hoofdrolspeler Stanton Carlisle, Rooney Mara (Carol) als Molly, zijn er rollen voor Cate Blanchett (The Aviator) als Dr. Lilith Ritter, Oscar-genomineerde Willem Dafoe (The Lighthouse) als Clem Hoately, Toni Collette (Hereditary) als Zeena, Ron Perlman als Bruno, Richard Jenkins (The Shape of Water) als Ezra, Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions) als Pete en Holt McCallany (Mindhunter) als Anderson.

Nightmare Alley werd geregisseerd door Oscar-winnaar Guillermo del Toro en is gebaseerd op een scenario dat hij met Kim Morgan geschreven heeft.

Nightmare Alley kijken

Nightmare Alley is vanaf 16 maart 2022 exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Nightmare Alley.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter