Nina Dobrev in trailer Netflix romcom Love Hard

Er is een trailer verschenen voor Love Hard, een aankomende romantische komedie welke binnenkort via Netflix te zien is. Hierin staat catfishen (oftewel iemand die zich via internet anders voordoet) centraal.

Hoe zou het zijn als je een leuk iemand denkt te ontmoeten via een dating-app en deze een catfish blijkt te zijn? Met dat idee speelt Love Hard. In deze romantische komedie heeft actrice Nina Dobrev (The Vampire Diaries) de hoofdrol.

Love Hard draait om een vrouw welke weinig geluk in de liefde heeft. Totdat ze online eindelijk een leuke man denkt te ontmoeten. Hij woont echter aan de andere kant van het land. Als ze op een dag bij besluit op te zoeken blijkt hij een heel ander persoon te zijn.

Love Hard trailer

De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden.

De film is door Hernán Jiménez (die ook stand-up comedian is) geregisseerd. Het scenario is geschreven door Danny Mackey, in samenwerking met Rebecca Ewing. Naast Nina Dobrev zijn er rollen voor James Saito (Always Be My Maybe), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Darren Barnet, Mikaela Hoover, Heather McMahan, Rebecca Staab, Harry Shum Jr., Fletcher Donovan, Matty Finochio en Althea Kaye.

Love Hard is vanaf 5 november via Netflix te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter