No Time To Die binnenkort online te kijken

Update: Universal Pictures Nederland heeft laten weten dat No Time To Die dinsdag nog niet in Nederland te streamen is.

Via United Artists Releasing zal vanaf aanstaande dinsdag 9 november No Time To Die online te kijken zijn in de Verenigde Staten. Voor $19,99 kun je de film huren op diverse platformen, zoals Amazon, Apple, Xfinity, DirecTV, Spectrum en Vudu.  De huur is voor een periode van 48 uur. Wanneer de laatste James Bond-film met Daniel Craig in Nederland online verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk.

Volgens de laatste cijfers haalde No Time to Die in de Verenigde Staten $140 miljoen op. Dit is ‘slechts’ ongeveer de helft van Skyfall uit 2012 (ruim $300 miljoen). Wereldwijd staat No Time to Die op dit moment op ruim $610 miljoen. In Nederland staat de film al vijf weken bovenaan de Top 10 best bezochte titels in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer voor de film.

No Time To Die online kijken

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario van de 25ste film in de franchise is geschreven door Neal Purvis en Robert Wade (SpectreSkyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (ContagionThe Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing EveFleabag).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter