No Time To Die naar Netflix of Apple TV+?

Er gaan wederom geruchten dat de James Bond-film No Time To Die niet naar de bioscoop gaat, maar direct naar een streamingdienst zal gaan.

Vooralsnog staat de release van No Time To Die gepland voor april 2021. Daarmee is de releasedate van de titel al vier keer verzet. Om kosten van het maken van de film terug te winnen is een release in de bioscoop essentieel. Het alternatief is om de filmrechten voor een hoog bedrag te verkopen. Het lijkt er nu op dat Netflix of Apple TV + No Time To Die zou kunnen gaan kopen.

MGM staat waarschijnlijk onder druk om bioscopen over te slaan en No Time to Die te verkopen aan de hoogste bieder, welke Netflix of Apple TV+ zou kunnen zijn. Volgens Binged proberen de streamingplatforms de film voor extreem grote bedragen aan te schaffen. No Time to Die heeft naar verluidt een productiebudget van $250 miljoen, dus de biedingen voor streaming zouden uitzonderlijk hoog moeten zijn om te overwegen een bioscooprelease over te slaan.

Apple TV+ heeft deze stap eerder gemaakt toen het eerder dit jaar Tom Hanks’ Greyhound kocht. Paramount Pictures verkocht onlangs het langverwachte vervolg op Eddie Murphy Coming 2 America aan Amazon Studios in een deal van $125 miljoen. Of en op welke streamer No Time to Die komt te staan is dus nog niet duidelijk.

No Time To Die is het langverwachte sluitstuk van Daniel Craig als James Bond. Aan een release op een streamingsdienst kleven ook nadelen. Zo is de film is volledig met IMAX camera’s gefilmd, wat het beste tot z’n recht komt in de bioscoop. Daarnaast zou het over kunnen slaan van een grote blockbuster als James Bond de doodsteek voor bioscopen kunnen zijn.

No Time To Die naar Netflix of Apple TV+

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Bekende Bond-acteurs die wederom een rol hebben zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade & Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter