Noah Centineo als He-Man in Masters of the Universe reboot?

Hollywood heeft wellicht zijn nieuwe He-Man gevonden. The Wrap meldt dat Sony in gesprek is met Noah Centineo om de hoofdrol te spelen in de aankomende reboot van Masters of the Universe.

Volgens het bericht moet Centineo de rol op zich nemen van He-Man, maar het vermeldt niet of hij ook He-Man’s alter ego, Prins Adam, zou gaan spelen. Centineo werd bekend vanwege rollen in To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is a Loser. Centineo zal ook te zien zijn in To All The Boys 2 en hij heeft een rol in de Charlie’s Angels-reboot. The Wrap suggereert dat dit de reden is waarom Sony wil dat hij He-Man wordt.

Dolph Lundgren speelde He-Man in 1987 in de eerste Masters of the Universe-film. De personages dateren echter uit 1982, toen Mattel de Masters of the Universe toyline debuteerde. De daaropvolgende He-Man and the Masters of the Universe tekenfilmserie maakte de titulaire held tot een icoon uit de jaren ’80. Een reboot-serie werd in 2002 uitgezonden op Cartoon Network.

Sony probeert al enige tijd een nieuwe Masters of the Universe-film van de grond te krijgen. Matt Holloway en Art Marcum herschreven de meest recente versie van het scenario. Aaron en Adam Nee gaan de film regisseren, maar deze heeft nog geen officiële startdatum.

Wat denk je van Noah Centineo als de nieuwe He-Man? Deel je mening in de comments hieronder!