Noomi Rapace is een heks in de trailer van You Won’t Be Alone

Focus Features heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de bovennatuurlijke horrorthrillerfilm You Won’t Be Alone, met in de hoofdrollen Noomi Rapace en Alice Englert. De trailer van You Won’t Be Alone belicht een vormveranderende heks die nieuwsgierig is naar mensen terwijl ze probeert tussen hen te leven door andere vrouwen te vermoorden om hun identiteit af te nemen.

You Won’t Be Alone

You Won’t Be Alone trailer

De film speelt zich af in een geïsoleerd bergdorp in het 19e-eeuwse Macedonië en volgt een jong meisje dat wordt ontvoerd en vervolgens door een oude geest in een heks wordt veranderd. Benieuwd naar het leven als mens, doodt de jonge heks per ongeluk een boer in het nabijgelegen dorp en neemt vervolgens de vorm van haar slachtoffer aan om diens leven te leven. Haar nieuwsgierigheid werd gewekt en ze blijft deze gruwelijke kracht uitoefenen om te begrijpen wat het betekent om mens te zijn.

De hooofdrollen worden gespeeld door Noomi Rapace (Lamb), Anamaria Marinca (4 Months, 3 Weeks and 2 Days), Alice Englert (Beautiful Creatures), Carloto Cotta (Tabu), Félix Maritaud (Sauvage) en Sara Klimoska (Milcho Manchevski’s Willow).

You Won’t Be Alone is geschreven en geregisseerd door de Australische filmmaker Goran Stolevski. De film wordt geproduceerd door Kristina Ceyton (The Babadook en The Nightingale) en Sam Jennings (Cargo).

De film gaat in wereldpremière op het Sundance Film Festival 2022, gevolgd door een bioscooprelease op 1 april 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter