Noorse serie Witch Hunt vanaf 17 juni te zien bij de NPO

De Noorse serie Witch Hunt (originele titel Heksejakt) is vanaf 17 juni in zijn geheel te zien bij de NPO Plus en vanaf 24 juli zijn de acht afleveringen ook wekelijks te volgen op NPO 3 en NPO Start. Deze serie is losjes gebaseerd op waargebeurde verhalen van klokkenluiders in Noorwegen die na openbaarmaking van hun ontdekkingen, zelf opgejaagd en aangepakt werden. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Witch Hunt op NPO

Ida Waage, CFO van een prestigieus advocatenkantoor, aarzelt wanneer ze een factuur van 450 000 euro moet goedkeuren. Ze kent het kantoor niet. Al snel blijkt het om een witwasoperatie te gaan, gelinkt aan één van hun grootste klanten. Wanneer ze hiermee naar de Raad Van Bestuur stapt, keren de leden zich tegen haar en dreigen haar carrière te ruïneren. Moet ze ermee naar de politie? Of naar de pers? Witch Hunt is een bijzonder spannende Noorse serie over een klokkenluider in de hoogste financiële en politieke regionen.

De cast bestaat uit namen als Ingrid Bolsø Berdal, Alex Bøyum, Christian Skolmen, Mads Ousdal, Sara Khorami.

De regie is in handen van Eva Sørhaug en Stian Kristiansen op basis van een scenario door Anna Bache-Wiig en Siv Rajendram Eliassen.

De serie was in januari 2020 te zien op de zender TV2.

Witch Hunt is vanaf 17 juni te zien bij de NPO Plus en vanaf 24 juli op NPO 3 en NPO Start.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter