Nora from Queens vanaf 1 maart bij Videoland

Awkwafina Is Nora from Queens is vanaf 1 maart te zien bij Videoland. In het semi-biografische Nora From Queens speelt Awkwafina een uitvergrote versie van zichzelf. We zien hoe Nora met haar vader en haar grootmoeder, woonachtig is in het New Yorkse stadsdeel. Bekijk hieronder een trailer.

Nora from Queens op Videoland

Awkwafina is Nora from Queens is een komedieserie van de zender Comedy Central en ging in première op 22 januari 2020. Awkwafina speelt de schrijver, acteur en rapper als een twintiger die in Queens woont, en streeft naar een groots bestaan, terwijl ze bij haar vader en grootmoeder woont.

Nora Lum (Awkwafina’s echte naam) wordt, naast haar neef, opgevoed door haar vader en oma. Ze leunt op haar familie terwijl ze als jongvolwassene door de buitenwijk van New York City navigeert. Ze is niet in staat om een vaste baan te houden en kan geen pauze nemen, vooral omdat ze niet kan stoppen met het verknoeien van de dingen voor zichzelf. En gezien de hoeveelheid wiet die ze gebruikt lijkt ze niet al te veel moeite te doen om haar problemen op te lossen. We volgen Nora, haar gestoorde familieleden en vrienden bij hun dagelijkse strubbelingen.

De cast bestaat uit namen als Awkwafina, B.D. Wong (Jurassic Park), Lori Tan Chinn (Orange Is the new Black) en Ming-Na Wen (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.).

Awkwafina schreef Nora from Queens samen met onder anderen Teresa Hsiao.

Nora from Queens seizoen 1 verschijnt 1 maart 2022 bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter