Nowhere van Peter Monsaert 29 september in de bioscoop

Nowhere, de nieuwste film van regisseur Peter Monsaert wordt op 29 augustus in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Net als in zijn bekroonde films Offline (2012) en Le Ciel Flamand (2016) schetst Monsaert in zijn nieuwste film een gelaagd portret met ontroerende personages. Nowhere is een film over verbinding, hoop en familie. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de gerenommeerde Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de talentvolle Noa Tambwe Kabati. Bekijk de trailer hieronder.

Het eenzame bestaan van de vijftiger André (Koen de Bouw) wordt opgeschrikt wanneer een dakloze jongen (Noa Tambwe Kabati) bij hem inbreekt. Waar André hem eerst verguist, blijken ze al snel meer op elkaar te lijken dan gedacht. De twee ontwikkelen een onverwachts hechte band en helpen elkaar om hun verleden onder ogen te zien.

Nowhere van Peter Monsaert

Ex-truckchauffeur André (55) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Nowhere is Monsaerts derde langspeelfilm. Deze werd in volledig tijdens corona gedraaid. De film was openingsfilm van Filmfestival Ostende in maart 2022. Op de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende gaat de film als openingsfilm in wereldpremière in maart 2022.

Nowhere is vanaf 29 september te zien in de bioscoop en op Picl. Ook zal de film te zien zijn op het Nederlands Film Festival en Film by the Sea.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter