Nieuwe trailer voor Nurse 3D

Lionsgate heeft de trailer vrijgegeven van regisseur Doug Aarniokoski‘s Nurse 3D. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrollen zien we Paz De La Huerta, Katrina Bowden en Corbin Bleu. De thriller van regisseur Douglas Aarniokoski gaat over de mooie en toegewijde verpleegster Abby Russell (De La Huerta) met een opmerkelijke en geheime uitdaging: ze martelt ontrouwe mannen. De film is deels gebaseerd op de fotoreeks van Tim Palen waarin mooie, maar ook onbetrouwbare verpleegsters zijn afgebeeld.

Nurse 3D

Overdag is Abby Russell (Paz de la Huerta) een toegewijde verpleegster maar ‘s nachts slaat ze toe als “killer woman’ waarbij mannen haar sensuele en dodelijke verleidingskunsten niet kunnen weerstaan. Als collega Danni (Katrina Bowden) vermoedt dat Abbey achter de gruwelijke moorden zit, verzint Abby een list waarbij het leven van Danni en dat van haar vriend niet meer zeker is…..

De hoofdrollen worden gespeeld door Paz De La Huerta, Katrina Bowden, Judd Nelson, Kathleen Turner, Corbin Bleu, Michael Eklund, Melanie Scrofano, Niecy Nash, Martin Donovan, Adam Herschman.

Aarniokoski schreef samen met David Loughery ook het scenario. De film is deels gebaseerd op de fotoreeks van Tim Palen waarin mooie, maar ook onbetrouwbare verpleegsters zijn afgebeeld.

Nurse 3D is vanaf 17 april 2014 te zien in de Nederlandse bioscoop.