Nurses seizoen 2 vanaf 30 november op Net5

Nurses seizoen 2 is vanaf 30 november te zien op Net5. De Canadese dramaserie Nurses volgt vijf jonge verpleegkundigen op de Eerste Hulp in een ziekenhuis in Toronto. Bekijk hieronder een trailer. In de serie zijn er rollen voor Natasha Calis, Tiera Skovbye, Sandy Sindhu, Jordan Johnson-Hinds en Donalds MacLean Jr.

Nurses seizoen 2 op Net5

Nurses volgt vijf jonge verpleegsters die aan de frontlinies van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto werken. Ze wijden hun leven aan het helpen van anderen. Aan de andere kant hebben ze moeite om zichzelf te helpen.

Nurses is een Canadese dramaserie die op 6 januari 2020 in première ging op Global. Het is gemaakt door veel van hetzelfde team achter de serie Rookie Blue, waaronder Ilana Frank, Adam Pettle, Vanessa Piazza en Tassie Cameron.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds, Sandy Sidhu, Donald Maclean Jr.

Nurses seizoen 2 verschijnt 30 november om 20.30 op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter