Officiële logo voor Charlie’s Angels reboot

Sony Pictures heeft het nieuwe logo vrijgegeven voor de Charlie’s Angels reboot film van regisseur Elizabeth Banks. Het logo heeft een gestroomlijnd uiterlijk vergelijkbaar met de films uit de jaren 2000 en een retro sfeer vergelijkbaar met de jaren ’70 -serie van het origineel. Bekijk het hieronder!

Charlie’s Angels

In de nieuwe Charlie’s Angels film treden Kristen Stewart (Personal Shopper), Naomi Scott (Power Rangers) en Ella Balinska (Casualty) op als het titulaire trio van de film. Doug Miro en Carlo Bernard (schrijvers en producers voor de Netflix-serie Narcos) hebben het script voor de film mede-geschreven. De cast bevat ook namen als Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Jonathan Tucker (Westworld), Sam Claflin (Adrift). Patrick Stewart, Djimon Hounsou en Banks spelen naar verluidt allen de rol van “Bosley”.

In de vorige films met Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore speelde Bill Murray in de eerste film de rol van John Bosley, terwijl Bernie Mac het overnam als John’s broer Jimmy in het vervolg.

Charlie’s Angels draait vanaf 27 september 2019 in de bioscoop.