Officiële trailer voor Amazon Original Yearly Departed

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor Yearly Departed. Deze kun je hieronder bekijken.

Yearly Departed

De vrouwelijke line-up om het jaar 2020 uit te luiden omvat Tiffany Haddish (Girls Trip), Natasha Rothwell (Onveilig), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Patti Harrison (Shrill), Natasha Leggero (Another Period), Ziwe (Book of Ziwe) en Sarah Silverman (I Love You, America).

Yearly Departed is een serie van eerbetuigingen voor het jaar 2020, waar een line-up van vrouwelijke komieken alles bespreken, van casual sex tot pleisters, wat we in 2020 “verloren” hebben. Na een jaar van maatschappelijke beroering, pest, de hoornaar en bananenbrood, zal Yearly Departed 2020 het afscheid geven die het verdient, door een aantal van ‘s werelds komische vrouwen.

De reeks wordt geproduceerd door Rachel Brosnahan, Paige Simpson, David Jammy, Katy Mullan, Samantha Ressler, Nathalie Love en Bess Kalb, waarbij Kalb ook hoofdschrijver is. Emmy Award-nominee Linda Mendoza (Tiffany Haddish Presents: They Ready) als regisseur. Yearly Departed is van Amazon Studios en Done + Dusted.

De Comedy Special gaat op 30 december exclusief op Prime Video, wereldwijd in première in meer dan 240 landen en gebieden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter